Coeducació

La coeducació consisteix en suprimir les diferencies entre la educació que rep la dona i l’home. Trenca les diferencies en que s’eduquen, i mostra que tant nois com noies estan en igualtat de condicions. A de ser una educació en la que s’integri tota la societat des de l’escola fins a casa. 


Els seus objectius:

  • Eliminar la falsa idea que s’ha tingut des de fa molt de temps de que l’home per ser home és millor que la dona, i que aquesta ha de complir tot allò que home vulgui
  •  Trenca els rols d’ensenyança per a nens i nenes, així mostra com tots dos sexes poden fer de tot que les seves activitats no estan delimitades pel seu sexe. Exemple: les feines de la casa.
  • Desenvolupar les capacitats del alumnat independent sigui noi o noia, per així ser una persona competent al llarg de la seva vida

En els últims temps, la coeducació ha anat agafant més força. Així la finalitat de la coeducació és demostrar que els dos sexes estan en igualtat de condicions, i que no s’han de ficar cap tipus de barrera entre la capacitat d’uns i dels altres.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Con la tecnología de Blogger.